- Autor: ctiradove
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí mleté průměr | 350 | 
| Cibule | 100 | 
| Mrkev | 100 | 
| Celer řapíkatý | 20 | 
| Rajský protlak | 50 | 
| Rajčatové pyré | 200 | 
| Čočka červená (v suchém stavu) | 180 | 
Energetická hodnota celkem: 6617 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 112, 
                                                        Tuky (g): 62, 
                                                        Sacharidy (g): 138,
                                                        SAFA (g): 28,
                                                        Cukry (g): 46,
                                                        Vláknina (g): 20,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Podusit cibuli, mrkev a řapíkatý celer, přidat mleté hovězí, opéci, přidat papriku, rajský protlak, oregano, kmín, skořici, přilít červené víno, nechat vypařit, přilít vývar a červenou čočku, dusit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









