TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí steak, pečené brambory, 1610 kJ

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

steakové koření, sůl

Energetická hodnota celkem: 1610 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Asi 2 cm vysoký steak z hovězí svíčkové lehce naklepejte, okořeňte kořením na steaky, osolte a potřete olejem - takto nechte ideálně 1-2 dny v lednici uležet. Poté opečte na pánvi - z každé strany asi 5 minut. Brambory oloupejte, nakrájejte na dílky. Dejte na plech vyložený pečícím papírem, pokapejte lžičkou oleje. Dejte péct do trouby na 200 stupňů asi na hodinu. V polovině obraťte a posolte.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři