- Autor: dakar711
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí svíčková průměr | 150 |
Brambory pečené | 110 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Dochucovadla:
steakové koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 1610 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Asi 2 cm vysoký steak z hovězí svíčkové lehce naklepejte, okořeňte kořením na steaky, osolte a potřete olejem - takto nechte ideálně 1-2 dny v lednici uležet. Poté opečte na pánvi - z každé strany asi 5 minut. Brambory oloupejte, nakrájejte na dílky. Dejte na plech vyložený pečícím papírem, pokapejte lžičkou oleje. Dejte péct do trouby na 200 stupňů asi na hodinu. V polovině obraťte a posolte.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.