- Autor: ivahu
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Houska bílá | 300 |
| Vejce celá průměr | 1 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 200 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
| Jablka | 400 |
| Máslo čerstvé | 10 |
Dochucovadla:
vanilkový cukr rozinky skořice
Energetická hodnota celkem: 5366 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 225,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1789 kJ
Bílkoviny (g): 18.7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 75, SAFA (g): 3, Cukry (g): 22.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
nakrájenou veku, namočenou v mléce s rozšlehaným vejcem, poklademe do máslem vymazané formy, přidáme vrstvu tvarohu s rozinkami a vrstvu nastrouhaných jablek se skořicí, pokryjeme zbylou vekou a zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






