TOPlist


Hovezi maso s hraskem

  • Uživatelský recept
  • Autor: ginulinka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr470
Hrášek sterilovaný průměr130
Cibule65
Masox (hotový výrobek)13
Rajský protlak80
Olej palmojádrový, kokosový20

Energetická hodnota celkem: 4172 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 28 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 7 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sul, pepr

Postup přípravy

Maso nakrajet na kostky. Cibuli nakrajet na jemno a orestovat na trosce oleje. Az se maso zatahne pridat horkou vodu s masoxem, hrasek i s nalevem a protlak. Podusit asi 25 min v papinaku. Nakonec dochutit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma