- Autor: olinka
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 5.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 25 |
Ančovičky - filety | 20 |
Zelí pekingské | 1000 |
Papričky chilli | 20 |
Sůl | 75 |
Ocet | 40 |
Česnek | 15 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
Místo chili papriky je mozně vzít papriku ostru.
Energetická hodnota celkem: 1397 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 279 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Vzít zelí a nakrájít na proužky, přidat sůl a nechat zelí na několik hodin. Vzít nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, smíchat s paprikou a cukrem, přidat ančovičky. Všechno smíchat s zelím a dát do ledničky na 2-3 dny. Abyste mohli jíst zelí v den připravy, přidejte trochu octa.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.