TOPlist


zeleninové karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: ivacamp
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso na sekanou1000
Cibule110
Česnek20
Mrkev110
Paprika červená100
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 14980 kJ

Bílkoviny (g): 172, Tuky (g): 307, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 137 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1873 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 38.4, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 17.1 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

pepř, sůl, bylinky dle chuti (pažitka, libeček,...) , mletá paprika, sušená majoránka.

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na malé kousky, smícháme s masem, vejcem, kořením a chvilku necháme odležet. Tvoříme placičky, které obalujeme v hrašce (místo hladké mouky). Nebo úplně vynecháme. Pečeme v troubě na pečícím papíru cca 30 minut. Hraška 100g: 348 kcal, 17,5g bílkovin, 3,5g tuku, 61,8 sacharidy.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma