- Autor: penkarenka
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 50 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Cibule | 70 |
Mrkev | 60 |
Petržel - kořen | 40 |
Bujón suchý stav | 13 |
Voda | 400 |
Energetická hodnota celkem: 5434 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1811 kJ
Bílkoviny (g): 29.7, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 13.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.