TOPlist


kuřecí maso s celerem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže130
Olej palmojádrový, kokosový5
Cibule20
Celer bulva100
Mouka pšeničná hladká5
Rýže parboiled (v suchém stavu)40
Salát hlávkový120

Energetická hodnota celkem: 1733 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

grilovací koření,sůl,ocet,nekalorické sladidlo

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostky,osolíme,ochutíme grilovacím kořením a necháme asi 30 min v chladnu odpočinout.Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku,přidáme na hrubém struhadle nastrouhaný celer ,krátce podusíme a přidáme kuřecí maso.Mírně podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Zaprášíme moukou a necháme provařit.podáváme s dušenou rýží a hlávkovým slátem se sladkokyselou zálivkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma