TOPlist


cuketový nákyp

  • Uživatelský recept
  • Autor: pracka
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lněné semínko drcené5
Olej palmojádrový, kokosový10
Mouka pšeničná polohrubá75
Vejce celá průměr100
Česnek5
Cibule50
Cuketa500
Eidam 20%100
Salám šunkový150

Energetická hodnota celkem: 4510 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 26 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 36 kJ

Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0.6 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř,prášek do pečiva

Postup přípravy

cuketu,sýra měkký salám nastrouháme na hrubo. přidáme vejce, olej, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou, smíchanou s prdopeč. dochutíme kořením a osolíme. pečeme při teplotě 160 až 200 stupňů, dorůžova. jíme teplý i studený.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma