- Autor: pracka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lněné semínko drcené | 5 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Mouka pšeničná polohrubá | 75 |
Vejce celá průměr | 100 |
Česnek | 5 |
Cibule | 50 |
Cuketa | 500 |
Eidam 20% | 100 |
Salám šunkový | 150 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,prášek do pečiva
Energetická hodnota celkem: 4510 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 36 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cuketu,sýra měkký salám nastrouháme na hrubo. přidáme vejce, olej, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou, smíchanou s prdopeč. dochutíme kořením a osolíme. pečeme při teplotě 160 až 200 stupňů, dorůžova. jíme teplý i studený.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.