TOPlist


celerové pyré

  • Uživatelský recept
  • Autor: 78marunka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva300
Cibule70
Máslo čerstvé20
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)150
Bujón průměr (v suchém stavu)10
Voda, minerální vody bez příchutě300

Energetická hodnota celkem: 1728 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 13 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bujón

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma