- Autor: 78marunka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 300 |
Cibule | 70 |
Máslo čerstvé | 20 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Dochucovadla:
bujón
Energetická hodnota celkem: 1728 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.