TOPlist


Fenyklový salát s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanam1
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr110
Kuřecí prsa bez kůže200
Paprika červená100
Salát ledový200
Olej palmojádrový, kokosový14
Fenykl300

Energetická hodnota celkem: 2610 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 17 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 3.2 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 1.9 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř, cotrónová šťáva

Postup přípravy

Kuřecí maso uvařit, vychladit, pokrájet. Fenykl pokrájet a zakápnout olivovým olejem, nechat odležet 30 minut, vše ostatní pokrájet a smíchat, podáváme s pečivem. (Porcí je napsáno 11 - zobrazená porce cca 100g - můžeme dát násobek dle velikosti porce) Vejce jsou dvě, vařená na tvrdo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma