- Autor: Hanam1
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Paprika červená | 100 |
Salát ledový | 200 |
Olej palmojádrový, kokosový | 14 |
Fenykl | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, cotrónová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2610 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Kuřecí maso uvařit, vychladit, pokrájet. Fenykl pokrájet a zakápnout olivovým olejem, nechat odležet 30 minut, vše ostatní pokrájet a smíchat, podáváme s pečivem. (Porcí je napsáno 11 - zobrazená porce cca 100g - můžeme dát násobek dle velikosti porce) Vejce jsou dvě, vařená na tvrdo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.