- Autor: janavlaskova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Pór | 100 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 | 
| Vejce celá průměr | 220 | 
| Majonéza light (Spak) | 30 | 
| Sůl | 2 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2610 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 63, 
                                                        Tuky (g): 31, 
                                                        Sacharidy (g): 25,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 18,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 131 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vše nakrájet najemno a smíchat. Dle chuti osolit a opepřit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









