TOPlist


Čertovský hrnec

  • Uživatelský recept
  • Autor: babika
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule200
Sojové kostky Bona Vita100
Česnek20
Rajčata 200
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu400
Paprika bílá100

Energetická hodnota celkem: 3623 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 102 SAFA (g): 0 Cukry (g): 41 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 906 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 25.5 SAFA (g): 0 Cukry (g): 10.3 Vláknina (g): 8.3 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Na tuku osmahneme 250 g nakrájené cibule, 3 stroužky česneku nakrájeného na plátky, vložíme dle návodu nachystané pikantní kostky a opečeme. Přidáme 100 g na proužky nakrájené zelené papriky, 200 g na dílky nakrájených rajčat, 400 g fazolí v rajčatovém protlaku (konzerva), špetku chilli koření, pepř a sůl. Zalijeme vývarem z masoxu a asi 20 minut dusíme. Občas zlehka promícháme a pokud má být pokrm velmi pikantní, přidáme 1 feferonku. Podáváme s celozrnným pečivem nebo chlebem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma