- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kýta | 600 | 
| Cibule | 130 | 
| Mrkev | 300 | 
| Petržel - kořen | 300 | 
| Celer bulva | 300 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 | 
| Vločky ovesné | 100 | 
| Bujón průměr (v suchém stavu) | 7 | 
Energetická hodnota celkem: 7270 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 149, 
                                                        Tuky (g): 53, 
                                                        Sacharidy (g): 161,
                                                        SAFA (g): 22,
                                                        Cukry (g): 62,
                                                        Vláknina (g): 28,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1212 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









