- Autor: Berysvob
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 2000 |
Cibulka jarní | 60 |
Vejce celá průměr | 103 |
Okurky sterilované průměr | 300 |
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 300 |
Hořčice plnotučná průměr | 40 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 19852 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 308,
Sacharidy (g): 407,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 64,
Sůl (g): 21
Energetická hodnota na 1 porci: 662 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou sterilovanou okurku, zeleninu do salátu, hořčici, majonézu, vejce. Osolíme, opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.