- Autor: Ewulka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 180 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Bílek | 35 |
| Kypřící prášek do pečiva | 8 |
| Med | 40 |
| Mouka pšeničná celozrnná | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2180 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






