Krůtí prsa po židovsku
- Uživatelský recept
- Autor: muriela
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 600 |
Krůtí prsa bez kůže | 500 |
Jablka | 800 |
Česnek | 100 |
Víno bílé suché | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7932 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 276
SAFA (g): 5
Cukry (g): 103
Vláknina (g): 29
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1983 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 25.8 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0.8
Dochucovadla:
sůl, pepř
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se