- Autor: zlamalovak
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón suchý stav | 12 |
Hotová jíška (Knorr) | 10 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 26 |
Sádlo vepřové škvařené | 42 |
Ledvinky hovězí, vepřové | 740 |
Cibule | 60 |
Energetická hodnota celkem: 5796 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1159 kJ
Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.