- Autor: ysenkova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Pór | 108 | 
| Šunka vepřová průměr | 226 | 
| Niva 50% | 34 | 
| Rama Cremefine na vaření | 250 | 
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 272 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 5 | 
| Parmezán 25% | 6 | 
| Gorgonzola | 76 | 
Dochucovadla:
bazalka
Energetická hodnota celkem: 7973 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 90, 
                                                        Tuky (g): 74, 
                                                        Sacharidy (g): 220,
                                                        SAFA (g): 28,
                                                        Cukry (g): 40,
                                                        Vláknina (g): 20,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3987 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 14, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









