- Autor: jana257
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00

Rajčata pečená s balsamicovým octem a česnekem, výborná jako zeleninová příloha ke grilovanému masu, nebo lehká večeře s pečivem, nebo toustem.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 250 |
Ocet | 13 |
Oleje (všechny druhy) | 1 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, příp. tymián ještě před pečením
Energetická hodnota celkem: 272 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rajčata rozkrojíme na půlky, nařežeme vnitřky do kterých dáme nasekaný nebo prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, pokapeme balsamicovým octem a olivovým olejem. Pečeme na 180 stupňů 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.