- Autor: pink155
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 220 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
| Kypřící prášek do pečiva | 20 |
| Mouka pšeničná hrubá | 200 |
| Jablka | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6880 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 299,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 143,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 382 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






