- Autor: vovsik
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
| Droždí | 10 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 200 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Vločky ovesné | 100 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 6851 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 250,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






