TOPlist


Bramborák s drůbežím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lacustris
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)100
Kuřecí prsa bez kůže50
Sójová omáčka5
Pór50
Vejce celá průměr27
Paprika zelená100
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)10
Mouka pšeničná hladká20
Petržel - nať3

Energetická hodnota celkem: 1254 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky a promícháme se sojovkou. Bramobory nastrouháme na jemno a necháme odležet. Slijeme vodu. Maso pečeme na pánvi s pečícím papírem, přidáme pórek, papriku a petrželku. Bramobory smícháme se vejcem, mlékem, moukou, majoránkou, osolíme, opepříme. Pečeme na pánvi s pečícím papírem. Maso položíme na bramborák, který přehneme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma