- Autor: Yohanka
 - Doba přípravy (min.): 40
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer bulva | 400 | 
| Česnek | 6 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 10 | 
Dochucovadla:
kurkuma, sladká paprika, bylinkový pepř,
Energetická hodnota celkem: 1193 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 8, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 37,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 22,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Celer oloupat, nakrájet na hranolky, pokapat olivovým olejem, přidat kurkumu, sladkou papriku, česnek a bylinkový pepř a nechat stát cca 30 min. Péct v předehřáté troubě na pečicím papíru cca 30 min při 190 °C Nejlépe chutnají s teplou rajčatovou omáčkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






