- Autor: Hanndula
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jáhly (v suchém stavu) | 80 | 
| Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 250 | 
| Jablka | 180 | 
Energetická hodnota celkem: 2347 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 16, 
                                                        Tuky (g): 12, 
                                                        Sacharidy (g): 94,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 33,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1174 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









