TOPlist


Čočka na kyselo

  • Uživatelský recept
  • Autor: zdenalan
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka červená (v suchém stavu)150
Olej palmojádrový, kokosový10
Citronová šťáva10
Sůl10
Koření průměr20
Mouka pšeničná hladká20

Energetická hodnota celkem: 2993 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 107 SAFA (g): 9 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 748 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 26.8 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Nové koření,bobek,tymián,sůl,pepř.

Postup přípravy

Namočenou a popranou čočku povařím přidám sůl ,koření ,citrónovou šťávu,na lžíci oleje osmažim lžíci hl.mouky a přidám k čočce povařim.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma