TOPlist


Špagety Aglio Olio

  • Uživatelský recept
  • Autor: jana.nekulova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)100
Slanina anglická30
Česnek10
Feferony třešňové sterilované5
Rajčata sušená v oleji10
Sýr tučný tvrdý 45% průměr20

Energetická hodnota celkem: 2399 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 9 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Špagety uvaříme al dente. Mezitím na pánvi orestujeme slaninu, až pustí tuk přidáme plátky česneku, jemně pokrájenou feferonku a sušená rajčata. Česnek se peče do zlatova. Špagety scedíme a rovnou vložíme na pánev a krátce prohřejeme a smícháme dohromady. Jemně osolíme a opepříme. Hotové špagety aglio olio můžeme podle chuti posypat sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma