TOPlist


Kuře na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: blanecek
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno bez kůže650
Cibule180
Bohatý bujon kuřecí Knorr250
Olej palmojádrový, kokosový30
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)150
Mouka pšeničná hladká30

Energetická hodnota celkem: 5822 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 42 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ

Bílkoviny (g): 28.2, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 9.6 SAFA (g): 8.4 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 1.2


Dochucovadla:

sladká paprika, sůl

Postup přípravy

Cibulku zesklovatíme na oleji, přidáme stehna a ze všech stran orestujeme, přidáme papriku, chvilku ještě restujeme a zalijeme vodou. Přidáme bujon a necháme pod pokličkou vařit. Měkké maso obereme. V mléce si rozkvedláme mouku a omáčku zahustíme. Podle potřeby ještě mouku přidáme nebo zředíme vodou. Chvíli povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma