- Autor: dabliceL
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 300 |
| Paprika zelená | 500 |
| Rajský protlak | 50 |
| Rajčatová štáva | 500 |
| Máslo | 15 |
| Rýže Basmati syrová | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5322 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 123,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1774 kJ
Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






