- Autor: Vieraj
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová plec | 54 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 3 | 
| Uzený bok | 20 | 
| Česnek | 3 | 
| Cibule | 40 | 
| Rajčatové pyré | 17 | 
| Zelí bílé kysané | 110 | 
| Smetana ke šlehání 31% | 15 | 
Dochucovadla:
sůl,kmín,pepř,jalovec,bobkový list,rajčatové pyre
Energetická hodnota celkem: 1210 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 15, 
                                                        Tuky (g): 21, 
                                                        Sacharidy (g): 9,
                                                        SAFA (g): 12,
                                                        Cukry (g): 6,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









