TOPlist


paella light

  • Uživatelský recept
  • Autor: normandie1
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska80
Krevety50
Slávky40
Rýže parboiled (v suchém stavu)50
Celer řapíkatý40
Cibulka jarní50
Paprika červená100
Petržel - nať10
Citronová šťáva25
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)1
Olej olivový10
Sůl2
Bujón Knorr průměr (hotový výrobek)10

Energetická hodnota celkem: 2019 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl cca 3 gr., pepř 1 gr.,estragon čerstvý 2 gr, petržel listová 5 gr

Postup přípravy

na l, lžíci oleje orestovat cibulku,na kostičky řapíkatý celer, červenou papriku, kari koření, estragon. česnek,pepř,přisypat rýži, nechat nasáknout, zalít vodou, rozdrobit slepičíbujon, nechat vařit do zmaknutí rýže al dente-voda by měla být téměř odpařená. Na povrch rozložit předem orestovanou tresku, opečené krevety, rozmrazené mušle zakápnuté olejem a citronovou šťávou, vše posypat čerstvou petrželí, jemně popepřit pepřem z mlýnku a zakápnout citronem, přiklopit, nechat 4 min.propařit, servírovat

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma