TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

paella light

Zpět
  • Autor: normandie1
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl cca 3 gr., pepř 1 gr.,estragon čerstvý 2 gr, petržel listová 5 gr

Energetická hodnota celkem: 2019 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

na l, lžíci oleje orestovat cibulku,na kostičky řapíkatý celer, červenou papriku, kari koření, estragon. česnek,pepř,přisypat rýži, nechat nasáknout, zalít vodou, rozdrobit slepičíbujon, nechat vařit do zmaknutí rýže al dente-voda by měla být téměř odpařená. Na povrch rozložit předem orestovanou tresku, opečené krevety, rozmrazené mušle zakápnuté olejem a citronovou šťávou, vše posypat čerstvou petrželí, jemně popepřit pepřem z mlýnku a zakápnout citronem, přiklopit, nechat 4 min.propařit, servírovat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři