TOPlist


Kuřecí čína

  • Uživatelský recept
  • Autor: ptaculka
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže100
Zeleninová směs čínská mražená (Bonduelle)50

Energetická hodnota celkem: 470 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 4 kJ

Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Směs na čínu (koření), pepř a sůl

Postup přípravy

Osmažíme cibulku, přidáme na kostky nakrájená kuřecí prsa, která si předem naložíme do koření směs na čínu. Maso podusíme a přidáme mraženou čínskou směs. Dusíme, dokud není zelenina měkká.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma