- Autor: evalukacova
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 300 |
Smetana na vaření 10% | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 2 |
Kečup | 2 |
Tekuté koření (Maggi) | 1 |
Mouka pšeničná polohrubá | 4 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 300 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
Sol,korenie,cer.paprika,vegeta,horcica,kecup
Energetická hodnota celkem: 7425 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 256,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1485 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 51.2, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Ryzu uvarime.Cibulu orestujeme pridame na kocky nakrajane maso.Pridame koreniny a dusime do makka.Nakoniec pridame smotanu s mukou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.