- Autor: urbami
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Filé z tresky (mražené) | 120 | 
| Parmezán 25% | 15 | 
| Smetana ke šlehání 31% | 30 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 4 | 
| Cibule | 40 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 | 
Energetická hodnota celkem: 1208 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 27, 
                                                        Tuky (g): 17, 
                                                        Sacharidy (g): 5,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Ingredience: 120g filé z tresky 350 Kj 15g parmezánu 250 Kj 30 ml smetany 10 % t.v.s. 150 Kj 4g hořčice 20 Kj 20g cibule 40 Kj 3g oleje 110 Kj Citrónová šťáva 20 Kj Sůl, pepř, ocet, kmín, nekalorické sladidlo Postup: Do olejem vymazaného pekáčku vložíme osolenou, opepřenou tresku a zakápneme jí citronem. Poté rybu polijeme smetanou, ve které jsme promíchali hořčici, dále jí poklademe cibulí a pečeme. Ke konci filé posypeme parmezánem a sýr necháme roztéct. Servírujeme s brambory a salátem z okurky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









