- Autor: esprit
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 150 |
Švédské máslo Bremedium | 50 |
Kabanos | 120 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 240 |
Vepřová kýta na řízky | 180 |
Hrášek s mrkví sterilovaný | 180 |
Voda | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6364 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1591 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.