TOPlist


Brokolicové karbenátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gaborek
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné20
Brokolice500
Vejce celá průměr55
Eidam 30%50
Olej olivový10
Česnek5

Energetická hodnota celkem: 2275 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 9 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 9.8 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, kmím

Postup přípravy

Brokolice uvaříme v páře, nastrouháme na hrubém struhadle nebo rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, ovesné vločky, nastrouhaný tvrdý sýr, česnek, majoránku, kmín, sůl a pepř, tvarujeme karbenátky, které pečeme do zlatova v troubě na pečícím papíře, nebo plechu vymazeném olivovým olejem. Celkem asi 12 karbenátku, 1porce 3 karbnátky. I když při tvarování vypadají, že se sypou, v troubě se díky sýru, krásně spečou dohromady :-).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 05. 2013 13:31

ArrrP

Super

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma