TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brokolicové karbenátky

Zpět
  • Autor: Gaborek
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, kmím

Energetická hodnota celkem: 2275 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 13, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Brokolice uvaříme v páře, nastrouháme na hrubém struhadle nebo rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, ovesné vločky, nastrouhaný tvrdý sýr, česnek, majoránku, kmín, sůl a pepř, tvarujeme karbenátky, které pečeme do zlatova v troubě na pečícím papíře, nebo plechu vymazeném olivovým olejem. Celkem asi 12 karbenátku, 1porce 3 karbnátky. I když při tvarování vypadají, že se sypou, v troubě se díky sýru, krásně spečou dohromady :-).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 05. 2013 13:31
Super

Naši partneři