TOPlist


Kuřecí frikasé

  • Uživatelský recept
  • Autor: jipohe
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana na vaření 10%50
Žampiony60
Cuketa100
Celer řapíkatý50
Bujón průměr (v suchém stavu)15
Kuřecí prsa bez kůže300

Energetická hodnota celkem: 1843 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 6 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 922 kJ

Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

kari,sůl,pepř

Postup přípravy

Uvaříme kuřecí prsa ve vývaru.Z mouky a tuku uděláme jíšku zalijeme vývarem,přidáme houby,řapíkatý celer,hrášek,cuketu.Ochutíme solí.pepřem a špetkou kari.Zjemníme smetanou.Podáváme s rýží a nebo kuskusem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma