- Autor: zuzikvaf
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůtí prsa bez kůže | 500 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Cibule | 40 |
| Pór | 70 |
| Paprika červená | 90 |
| Cuketa | 100 |
| Rajčata | 165 |
| Bujón průměr (v suchém stavu) | 12 |
| Těstoviny (v suchém stavu) | 350 |
| Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 140 |
Dochucovadla:
Grilovací, Čína, Bazalka, sůl, pepř, bylinková sůl...podle nálady
Energetická hodnota celkem: 9508 kJ
Bílkoviny (g): 168,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 294,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1585 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Orestujeme maso na cibulce a poru, přidáváme ostatní zeleninu, zeleninových bujón, trochu podlijeme vodou a podusíme, nakonec smíchame s uvařenou těstovinovou rýží, můžeme posypat sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






