TOPlist


salát z červené řepy

  • Uživatelský recept
  • Autor: hanavanova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hollandia Selský jogurt bílý 80
Červená řepa600
Jablka200

Energetická hodnota celkem: 1964 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 2 Cukry (g): 60 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 22.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Červenou řepu uvařit do měkka, nechat vychladnout, oloupat, nastrouhat na nudličky. Přidat nastrouhané čerstvé jablko, bílý jogurt, citronovou šťávu, sůl, trochu pepře a vše zamíchat. Nechte v lednici vychladit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma