- Autor: ivamrazkova
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 106 |
| Kančí průměr | 400 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
| Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 240 |
| Česnek | 12 |
| Hotová jíška (v suchém stavu) | 8 |
| Koření průměr | 4 |
Energetická hodnota celkem: 4216 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1054 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






