- Autor: annysou
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory zimní | 1500 |
| Mleté maso míchané průměr | 600 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Cibule | 50 |
| Créatif Klasik zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 16118 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 258,
Sacharidy (g): 291,
SAFA (g): 106,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2686 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 48.5, SAFA (g): 17.7, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






