TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí s fazolkami

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 8133 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 139, SAFA (g): 49, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2033 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Na oleji zkaramelizujeme cibuli s lžící cukru, přidáme ústřičnou omáčku, maso, po zatažení osolíme, podlijeme a dusíme. Mražené fazolky uvaříme krátce zvlášt. K měkkému mazu přidáme nasekaná česnek, uvařené fazolky a krátce opečeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři