- Autor: xenaghia
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 20 |
Cibule | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Ústřicová omáčka | 30 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Fazolky | 400 |
Česnek | 20 |
Brambory vařené | 400 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8133 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2033 kJ
Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na oleji zkaramelizujeme cibuli s lžící cukru, přidáme ústřičnou omáčku, maso, po zatažení osolíme, podlijeme a dusíme. Mražené fazolky uvaříme krátce zvlášt. K měkkému mazu přidáme nasekaná česnek, uvařené fazolky a krátce opečeme. Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.