- Autor: Propaleny-Lino
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová plec | 300 | 
| Cizrna (v suchém stavu) | 200 | 
| Ovesné vločky jemné | 50 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
| Cibule | 60 | 
| Česnek | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 6556 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 103, 
                                                        Tuky (g): 63, 
                                                        Sacharidy (g): 147,
                                                        SAFA (g): 21,
                                                        Cukry (g): 36,
                                                        Vláknina (g): 36,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1311 kJ
Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 29.4, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 7.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









