- Autor: ajinav82
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
pepř,sůl,sladká paprika
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Bulgur pšeničný | 240 | 
| Hrášek s mrkví sterilovaný | 160 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 500 | 
Energetická hodnota celkem: 7880 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 133, 
                                                        Tuky (g): 66, 
                                                        Sacharidy (g): 194,
                                                        SAFA (g): 28,
                                                        Cukry (g): 12,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1970 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 48.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso osmažím bez tuku na pánvi. Na to pak vyleju Moravanku i s nálevem,větší kusy pokrájím. Dám syrový bulgur a podleju vodou-dle návodu na bulguru a dám do trouby vařit v páře. Dá se i v klasické troubě. Vaří se,dokud není vyvařená voda. Možno posypat sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









