TOPlist
Sledujte nás:

Rizoto z bulguru

Zpět
  • Autor: ajinav82
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

pepř,sůl,sladká paprika

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7880 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 194, SAFA (g): 28, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1970 kJ

Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 48.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso osmažím bez tuku na pánvi. Na to pak vyleju Moravanku i s nálevem,větší kusy pokrájím. Dám syrový bulgur a podleju vodou-dle návodu na bulguru a dám do trouby vařit v páře. Dá se i v klasické troubě. Vaří se,dokud není vyvařená voda. Možno posypat sýrem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři