- Autor: klokockovaeva
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Žloutek | 60 |
| Veka | 760 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
| Rozinky sultánky | 90 |
| Jablka | 700 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 700 |
| Máslo čerstvé | 80 |
Energetická hodnota celkem: 19735 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 727,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 304,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1974 kJ
Bílkoviny (g): 15.9, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 72.7, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 30.4, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






